Value-card / Værdikort

Vilkår & betingelser.

Herunder finder du information om vores botox værdi-kort, hvordan det fungerer, og hvilke betingelser der gælder for dets anvendelse.

Vi opfordrer alle kortholdere til at læse og forstå vilkår og betingelser for brug af botox værdi-kortet. Kortholderen accepterer vilkårene og betingelserne ved modtagelse/benyttelse af værdi-kortet.

AGATA Privathospital kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle misforståelser eller fejl, der måtte opstå ved brug af værdi-kortet. Det er kortholderens ansvar at sikre, at værdi-kortet anvendes korrekt i henhold til vilkår og betingelser.

1. Optjening af stempel

For at opnå et stempel på dit botox værdikort, skal du købe en behandling af mindst 15 enheder af botox. Efter du har modtaget din botox behandling på mindst 15 enheder, vil du modtage dit værdikort og få et stempel hos vores reception. Hver botox-behandling på minimum 15 enheder tæller som et stempel på dit værdi-kort.

2. Benyttelse af værdikort

Når der er opsamlet 5 stempler på dit værdi-kort, kan kortet indløses. Værdi kortet kan kun anvendes til én botox behandling på max. 15 enheder hos AGATA. Kortet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. AGATA Privathospital forbeholder sig ret til at ændre eller afslutte tilbuddet om botox værdikort uden varsel.

3. Kontakt AGATA

Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere information om AGATA Privathospitals botox værdi-kort, er du velkommen til at kontakte os

Klar til forandring?

Start med en uforpligtende forundersøgelse

Del din betaling op

Lån op til 60.000 rentefrit
Låne-eksempel:
Kreditbeløb 35.000,- kr. Løbetid 44 måneder. Månedlig afdrag 899,- kr. Debitorrente 0%. ÅOP 5.91%.
Samlet kreditomkostninger: 3.906,- kr. Samlet beløb til tilbagebetaling 38.906,- kr.
I samarbejde med Resurs Bank tilbyder vi
Rentefrit lån til din operation
AGATA Privathospital tilbyde rnu i samarbejde med Resurs Bank rentefrit lån. Du kan derfor låne helt rentefrit op til 60.000 kr. og du bestemmer selv, hvor meget du vil afdrage med.
Sundhed+ logo
Hos AGATA Privathospital tilbyder vi dig i samarbejde med Sundhed+
En attraktiv betalings­ordning
der gør det muligt at dele betalingen for din behandling op i mindre bidder.
Edit Template
Edit Template
AGATA Privathospital