D. 18. januar åbner AGATA ny klinik i Hellerup

En ny klinik i Københavnsområdet har længe været på tegnebrættet hos AGATA. Da vi i 2018 udvidede vores klinik i Frederikssund, hørte vi fra vores dejlige kunder, at de også ønskede at kunne modtage de gode behandlinger i storbyen. Vi kan nu afsløre at ventetiden er ovre, og at nye skønne behandlinger og oplevelser venter forude. I januar 2021 åbner AGATA en helt ny klinik i Hellerup...

AGATA’s nye kosmetiske klinik i Hellerup

En ny klinik i Københavnsområdet har længe været på tegnebrættet hos AGATA. Da vi i 2018 udvidede vores klinik i Frederikssund, hørte vi fra vores dejlige kunder, at de også ønskede at kunne modtage de gode behandlinger i storbyen. Vi kan nu afsløre at ventetiden er ovre, og at nye skønne behandlinger og oplevelser venter forude. I januar 2021 åbner AGATA en helt ny klinik i Hellerup, hvor luksus og kvalitetsbehandlinger er den nye standard, som kommer til at brede sig på over 250 kvm og med 3 behandlerrum.

AGATA kommer til Hellerup

Efter lang tids søgen efter de perfekte lokaler kan AGATA i starten af 2021 indtage hovedstadsområdet. Fremadrettet tilbyder vi forundersøgelser til vores avancerede og suveræne plastikkirurgiske operationer, samt at få foretaget kosmetiske behandlinger med bl.a. botox, fillers, laser og IPL den nye AGATA klinik i Hellerup.

“Kvaliteten af vores behandlinger kommer fra nogle af Danmarks dygtigste fagfolk og de luksuriøse omgivelser på vores nye klinik i Hellerup går hånd i hånd med kvaliteten af dine behandlinger. Når vores kunder besøger AGATA får de det bedste af det bedste.”

Fortæller Aneela Tareen som er CEO i AGATA.

AGATA’s team af kosmetiske sygeplejersker og speciallæger forventes at kunne rykke ind den nye klinik i januar 2021.

En luksus-klinik i bevaringsværdig ejendom

I Hellerup vil den nye AGATA klinik fylde over 250 kvadratmeter, og består af en stor, flot og behagelig lounge, samt 3 behandlerrum.

“Vi er utrolig stolte og glade for, at vi får muligheden for at udvide AGATA ind mod storbyen og dermed give vores kunder muligheden for at vælge en plastikkirurgisk speciallægeklinik og privathospital med over 15 års specialiseret plastikkirurgisk og kosmetisk erfaring. Frem til åbningen i januar vil lokalerne blive indrettet således at de matcher behovet, så vi kan give vores kunder den forkælelse de fortjener.”

Lyder det fra Aneela.

Forventningerne og visionen til/for den nye klinik er store. AGATA skal ikke blot være et koncept eller en trend, men snarere være et trygt sted at vælge når man ønsker professionelle behandlinger med kvalitetsresultater.

“Vi har lagt mærke til at der efterhånden åbner nye kosmetiske klinikker rundt omkring i landet hver måned, ledet af nyuddannet læger og sygeplejerske, som tilbyder kunder “trendy” behandlinger. Disse kæder af klinikker trækker folk igennem et “samlebånd” hvor de injiceres og opereres og så videre. Hos AGATA giver vi os god tid til vores patienter, som altid er i centrum. Abdul har opereret siden 1990’erne og er blandt de dygtigste ansigtskirurger i Danmark og Europa.”

Fortsætter Aneela, som startede klinikken op sammen med sin mand Abdul Hayee, som er ledende plastikkirurg hos AGATA.

Om AGATA

AGATA er en af Danmarks ældste og mest erfarne plastikkirurgiske klinikker, med et privathospital i Frederikssund. Indehaverne af AGATA er Aneela og Abdul Tareen, som åbnede deres første klinik i år 2004 i Frederikssund. Siden da har klinikken gået fra et lille lokale til et stort privathospital og nu med den første udvidelse mod København.

Abdul er uddannet speciallæge i plastikkirurgi og har udført plastikkirurgiske operationer og kosmetiske behandlinger i over 15 år. Abdul har i mange år oplært en række plastikkirurger i kosmetisk ansigtskirurgi. Den høje standard går igen i alt hos AGATA, hvor vores mission altid har været at skabe et sted, hvor kunden er i centrum. AGATA har den filosofi, at god kosmetisk kirurgi næsten ikke kan spottes, derfor udfører vi kun behandlinger og operationer hvor det naturlige udseende beholdes.

AGATA tæller i dag mere end 20 ansatte, og hyrer stadigvæk flere medarbejdere (se ledige jobs her).

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos AGATA i Hellerup!

Kampagne

Du kan spare 10% på kosmetiske behandlinger i denne måned.

MERE AT UDFORSKE

SENESTE NYT

fedtinjektion 01

Fremhæv din indre glød naturligt!

Med vores specialiserede fedtinjektioner tilbyder vi dig en unik mulighed for at forvandle din hud, bringe dens indre glød frem og reducere tegn på aldring på en naturlig og harmonisk måde.

Woman face

Fedtinjektion i ansigt: Fordele og overvejelser

En fedtinjektion involverer udvinding af fedt fra en del af kroppen, typisk mave eller lår, hvorefter det rene fedt gennemgår en forberedelsesproces før det re-injiceres i ansigtet.

Event: Næse for æstetik. Arrangementet er arrangeret af AGATA og har fokus på næsekirurgi.

Tilmeld dig vores event om næsekirurgi

AGATA inviterer dig til at deltage i vores event om næsekirurgi. Til eventet vil du få indblik i den komplicerede kirurgi bag denne type operation og de individuelle overvejelser, du skal tage, inden du beslutter dig for at få en næseoperation.

AGATA Privathospital